Quinoagranola met kokos en honing
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Kindvriendelijk
Andere
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 70 g kokosschilfers
- 100 g amandelschilfers
- 50 g amandelen bio
- 50 g cashewnoten
- 70 g honing
- 50 g gepofte quinoa Superfoods
- 50 g gepelde sesamzaadjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2021011800496110000
F2016061300327550000
F2015032500327510000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min. + 15 min. baktijd
- Verwarm de oven voor op 160°C. Verspreid alle ingrediënten mooi over een met bakpapier bedekte bakplaat.
- Giet er de honing over.
- Zet de bakplaat in de oven. Roer na 5 min, wanneer de honing goed gesmolten is, de ingrediënten goed door elkaar zodat de honing gelijk verdeeld is. Laat 10 min. verder bakken.
- Neem de goudbruine granola uit de oven en laat hem afkoelen. Breek de granola met de hand in kleine clusters.
- Bewaar de granola in een glazen voorraadpot.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Gluten vrij
Kindvriendelijk
Ontbijt
Andere
Andere
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2021011800496110000
F2016061300327550000
F2015032500327510000
Laad nog 1 producten