• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Quiche met witloof, feta en gerookte zalm

Makkelijk
< 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Lunch
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Terug naar school,Student
  • Seizoen: Winter

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 3 eieren
  • 200 g feta
  • 2 schaaltjes gerookte Atlantische zalmreepjes (2 x 75 g)
  • 1 kruimeldeeg
  • 25 cl lichte verse room
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 750 g witloof
Quiche met witloof, feta en gerookte zalm
Bereiding

  1. Hak het witloof grof en bak het aan in de olie in een grote, diepe pan.  Zet een deksel op de pan en laat de stukjes witloof gedurende 10 min. stoven op zacht vuur. Verwijder het deksel en laat nog 5 min. bakken op vrij hoog vuur.
  2. Verwarm ondertussen de oven voor op th. 6 – 180°C en bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
  3. Klop de eieren los met de room, voeg de in kleine blokjes gesneden  feta toe, de gerookte zalmreepjes en het witloof. Kruid met peper en meng goed.
  4. Giet het mengsel op het kruimeldeeg en bak de quiche 30 min. in de oven.
  5. Serveer warm met een slaatje als voor- of hoofdgerecht.

Kooktip

Voeg geen zout toe aan het eiermengsel: het zout in de feta en de gerookte zalm volstaat ruimschoots.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst