Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenQuiche met tomaten en mozzarella
Delhaize logo
  • Quiche met tomaten en mozzarella
    C
Quiche met tomaten en mozzarellaC

Quiche met tomaten en mozzarella

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 4 tomaten
  • 3 eieren
  • 1 afgestreken el Italiaanse kruiden Delhaize (of Provençaalse kruiden)
  • 1 rol kruimeldeeg
  • 25 cl lichte verse room
  • 2 el mosterd
  • 2 bollen mozzarella di bufala
  • peper
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 4 tomaten
  • 3 eieren
  • 1 afgestreken el Italiaanse kruiden Delhaize (of Provençaalse kruiden)
  • 1 rol kruimeldeeg
  • 25 cl lichte verse room
  • 2 el mosterd
  • 2 bollen mozzarella di bufala
  • peper

Begin met koken

1
Ontpit de tomaten en snij in grote blokjes, kruid met zout en laat uitlekken in een vergiet.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Klop de eieren los met de room, kruid lichtjes met peper en zout.
4
Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg (beboter de vorm of laat het deeg op het bakpapier liggen). Besmeer de bodem met mosterd.
5
Snij de mozzarellabollen in blokjes. Dep de tomatenblokjes droog met keukenpapier en meng met de mozzarella. Verdeel alles over de bodem en bestrooi met Italiaanse kruiden. Giet het eimengsel erover.
6
Bak 30 min. in de oven.
7
Dien warm op, bestrooid met blaadjes basilicum. Geef er een slaatje bij.
1
Ontpit de tomaten en snij in grote blokjes, kruid met zout en laat uitlekken in een vergiet.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Klop de eieren los met de room, kruid lichtjes met peper en zout.
4
Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg (beboter de vorm of laat het deeg op het bakpapier liggen). Besmeer de bodem met mosterd.
5
Snij de mozzarellabollen in blokjes. Dep de tomatenblokjes droog met keukenpapier en meng met de mozzarella. Verdeel alles over de bodem en bestrooi met Italiaanse kruiden. Giet het eimengsel erover.
6
Bak 30 min. in de oven.
7
Dien warm op, bestrooid met blaadjes basilicum. Geef er een slaatje bij.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 646; energie (kCal): 155; vetten (g): 10,2; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 3; vezels (g): 1; eiwitten (g): 5,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 584,66
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 646; energie (kCal): 155; vetten (g): 10,2; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 9,4; suikers (g): 3; vezels (g): 1; eiwitten (g): 5,9; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 584,66
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Frans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Tomaten | San Marzano

Delhaize

Tomaten | San Marzano

2 × 500 gr

€7,58

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Kruiden | Italiaanse

Delhaize

Kruiden | Italiaanse

12 gr

€1,19

Kruimeldeeg | Vers

Delhaize

Kruimeldeeg | Vers

230 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

Delhaize

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

25 cl

€3,19

Saus | Mosterd

Devos & Lemmens

Saus | Mosterd

30 cl

€2,05

Garof | Mozza | Bufa Bocc

Fattorie Garofalo

Garof | Mozza | Bufa Bocc

10 x 25 gr

€3,79

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€22,43