• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Vegetarisch
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Terug naar school
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 3 Porties +
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 1 preiwit
  • 100 g raketsla
  • 250 g ricotta
Quiche met raketsla en ricotta
Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Stoof de fijngesnipperde prei in de olie in een sauteerpan met deksel gedurende 10 minuten.
  3. Klop, ondertussen, de eieren los met de garde in een kom. Roer ricotta en parmezaan erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg het deeg in een grote taartvorm.
  4. Doe de grofgehakte raketsla bij de prei in de pan, meng 2 min., en schep alles bij in de kom. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de bereiding over de taartbodem, strijk even glad en bak 30 min. in de oven.
  6. Dien warm op met een tomatenslaatje als voor- of hoofdgerecht.

Kooktip

Leg enkele blaadjes sla opzij en garneer er de quiche mee na het bakken.

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst