Quiche met pastrami, feta en prinsessenboontjes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldHoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 300 g sperziebonen
- 1 rol kruimeldeeg
- 200 g pastrami
- 200 g feta
- 4 eieren
- 2,3 room
- 25 g Parmigiano
- zout en peper
- 4 eieren
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1992111700270810000
F2012031300134000000
F2018011100371890000
F2020031900054830000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. kooktijd
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verwijder de topjes van de prinsessenboontjes en kook ze 5 min. in gezouten kokend water. Laat ze in ijskoud water schrikken. Bekleed een taartvorm met 1 vel kruimeldeeg. Verdeel er de uitgelekte bonen over, samen met de blokjes pastrami en de verkruimelde feta.
- Klop de eieren los met de room, peper en zout. Overgiet de taart met dit mengsel en bestrooi ze met de geraspte parmigiano. Schuif ze 30 min. in de oven.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 888; energie (kCal): 214; vetten (g): 15,5; verzadigde vetten (g): 8,1; koolhydraten (g): 7,4; suikers (g): 1,3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10,4; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 837,81
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1992111700270810000
F2012031300134000000
F2018011100371890000
F2020031900054830000
Laad nog 4 producten