Vegan gevulde groenten
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Bladerdeeg | Vers
230 gr
€0,79
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Kerstomaat | rood
2 × 250 gr
€3,98
Delhaize
Kropsla op kluit
1 st
€1,19
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,19
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd : 10 min. + 30 min. kooktijd
Tip: Laat 1 portie asperges, 1 portie gekonfijte tomaten en de roodbaars langzaam in de koelkast ontdooien voor de volgende dag.
Toon:
Delhaize
Bladerdeeg | Vers
230 gr
€0,79
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Kerstomaat | rood
2 × 250 gr
€3,98
Delhaize
Kropsla op kluit
1 st
€1,19
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,19
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25