Recept zoekresultatenQuiche lorraine zonder lactose
Delhaize logo
  • Quiche lorraine zonder lactose
    D

Quiche lorraine zonder lactose

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

2 op 5
Lactose vrij
Hoofdgerecht
Quiche lorraine zonder lactoseD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g gerookte spekblokjes
  • 2 eieren
  • 2 eigelen
  • 1 rol bladerdeeg bio met plantaardige olie
  • 2,5 dl room zonder lactose
  • 150 geraspte kaas zonder lactose
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 2,5 dl melk zonder lactose
  • 5 g plantaardige vetstof
  • peper van de molen

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gerookte spekjes

365

Gerookte spekjes

250 gr

€2,09

Eieren | Mix kaliber | Bio

Delhaize

Eieren | Mix kaliber | Bio

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,95

Bladerdeeg

Delhaize

Bladerdeeg

450 gr

€1,39

Soja topping

Delhaize

Soja topping

250 gr

€1,99

Gruyère | Geraspt

Delhaize

Gruyère | Geraspt

150 gr

€4,69

Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen

35 gr

€4,55

Kokosnotenmelk | Light

Suzi Wan

Kokosnotenmelk | Light

2 × 200 gr

€7,78

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

Becel

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

50 cl

€3,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€33,68

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 30 min baktijd

  1. Bak de spekblokjes in een pan en giet het vet weg. Meng de eigelen, de eieren, de room, de melk, de geraspte kaas en de nootmuskaat. Kruid naar smaak met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer een ronde bakvorm in met de vetstof en bedek met het bladerdeeg. Maak enkele gaatjes met een vork. Verdeel de gebakken spekblokjes erover en overgiet met het vloeibare mengsel. Bak gedurende ± 30 min in de oven tot de quiche mooi goudbruin gebakken is.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1046; energie (kCal): 252; vetten (g): 19; verzadigde vetten (g): 10,4; koolhydraten (g): 9,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 10,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 803,38
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1046; energie (kCal): 252; vetten (g): 19; verzadigde vetten (g): 10,4; koolhydraten (g): 9,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 10,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 803,38
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht
  • Quiche lorraine zonder lactose
    D

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gerookte spekjes

365

Gerookte spekjes

250 gr

€2,09

Eieren | Mix kaliber | Bio

Delhaize

Eieren | Mix kaliber | Bio

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,95

Bladerdeeg

Delhaize

Bladerdeeg

450 gr

€1,39

Soja topping

Delhaize

Soja topping

250 gr

€1,99

Gruyère | Geraspt

Delhaize

Gruyère | Geraspt

150 gr

€4,69

Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen

35 gr

€4,55

Kokosnotenmelk | Light

Suzi Wan

Kokosnotenmelk | Light

2 × 200 gr

€7,78

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

Becel

Slaolie | Omega 3 | 10x8ml

50 cl

€3,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€33,68