Recept zoekresultatenPunch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Delhaize logo
  • Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Barbecue
Dranken en cocktails
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 1 fles kersenjenever
  • 2 l gefilterd appelsap
  • 400 g gemengde rode vruchten

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Appeljenever 20G
    70 cl
    20,27 €/l
    €14,19
  • Sap | Appel
    90 cl
    3,17 €/l
    €2,85
  • Rode vruchten | Mix | Schaal
    400 gr
    24,98 €/kg
    €9,99
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min. + 6u invriezen

    1. Leg de rode vruchten in een cakevorm (een tulband bijvoorbeeld), giet er 0,5 l appelsap bij en zet de vorm gedurende 6u in de diepvriezer.
    2. Meng de rest van het appelsap met de jenever.
    3. Haal het ijs uit de vorm, doe het in een sla- of punchkom en giet hetjenevermengsel erover. Dien op.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Barbecue
    Overig
    Zomer
    Dranken en cocktails
    • Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Appeljenever 20G
    70 cl
    20,27 €/l
    €14,19
  • Sap | Appel
    90 cl
    3,17 €/l
    €2,85
  • Rode vruchten | Mix | Schaal
    400 gr
    24,98 €/kg
    €9,99