Pljeskavicaburgers


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 750 g varkensgehakt bio
- 2 grote vleestomaten
- 3 uien
- 4 meergranen bagnatbroodjes
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 1 kl bakpoeder
- 2 el olijfolie
- peper
- 2 aubergines (voor de ajvar)
- 2 rode paprika’s (voor de ajvar)
- 3 zoete puntpaprika’s (voor de ajvar)
- 1 teentje knoflook (voor de ajvar)
- 1/2 rode peper (voor de ajvar)
- 2 el wittewijnazijn (voor de ajvar)
- 6 el olijfolie (voor de ajvar)
- peper en zout (voor de ajvar)
- 1 klein teentje knoflook (voor de yoghurtsaus)
- 1/2 biocitroen (voor de yoghurtsaus)
- 300 g Griekse yoghurt (voor de yoghurtsaus)
- Peper en zout (voor de yoghurtsaus)
- 750 g varkensgehakt bio
- 2 grote vleestomaten
- 3 uien
- 4 meergranen bagnatbroodjes
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 1 kl bakpoeder
- 2 el olijfolie
- peper
- 2 aubergines (voor de ajvar)
- 2 rode paprika’s (voor de ajvar)
- 3 zoete puntpaprika’s (voor de ajvar)
- 1 teentje knoflook (voor de ajvar)
- 1/2 rode peper (voor de ajvar)
- 2 el wittewijnazijn (voor de ajvar)
- 6 el olijfolie (voor de ajvar)