Pizza met datterinotomaten, gorgonzola en pistachenoten

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,6 kg Datterinokerstomaten
- 140 g Negronisalami
- 4 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 200 g gorgonzola
- 200 g zwarte olijven
- 60 g pistachenoten
- verse oregano
- 8 e.l. olijfolie
- 20 g verse gist (voor het pizzadeeg)
- 500 g harde bloem ‘De Cecco’ (voor het pizzadeeg)
- 20 g Italiaanse kruiden ‘Italia mix’ (voor het pizzadeeg)
- 1,6 kg Datterinokerstomaten
- 140 g Negronisalami
- 4 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 200 g gorgonzola
- 200 g zwarte olijven
- 60 g pistachenoten
- verse oregano
- 8 e.l. olijfolie
- 20 g verse gist (voor het pizzadeeg)
- 500 g harde bloem ‘De Cecco’ (voor het pizzadeeg)
- 20 g Italiaanse kruiden ‘Italia mix’ (voor het pizzadeeg)