Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkoolbodem
- 1 kl tomaten concentraat
- 25 g passata
- peper en zout
- 1/2 el olijfolie
- 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
- 6 kastanjechampignons (voor de topping)
- 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
- verse tijm (voor de topping)
- nootmuskaat (voor de topping)
- 60 g roodlof (voor de topping)
- 1 bloemkoolbodem
- 1 kl tomaten concentraat
- 25 g passata
- peper en zout
- 1/2 el olijfolie
- 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
- 6 kastanjechampignons (voor de topping)
- 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
- verse tijm (voor de topping)
- nootmuskaat (voor de topping)
- 60 g roodlof (voor de topping)