Recept zoekresultatenPizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Delhaize logo
  • Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

1 portie
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)

Begin met koken

: 25 - 30 min
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
Nutritionele informatie
Energie: 811 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Moederdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 1 personen

Toon:

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,19

Tomaten | Concentraat | Bio

Delhaize

Tomaten | Concentraat | Bio

140 gr

Bio

€0,85

Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd

Cirio

Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd

4 x 70 gr

€3,65

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Paddenstoelenmix | pasta

Delhaize

Paddenstoelenmix | pasta

200 gr

€3,79

Gruyère | Geraspt

Delhaize

Gruyère | Geraspt

150 gr

€4,69

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen

365

Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,19

Andijvie | Per stuk | Cat1

Delhaize

Andijvie | Per stuk | Cat1

1 st

€2,19

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€25,39