1
Snijd de minimais in de lenge door in 4 en blancheer ze samen met de aspergepunten. Snijd de wortelen, de sluimererwten en de komkommer in fijne julienne. Doe alles samen in een grote kom. Voeg hier de sojascheuten, de fijngesnipperde lenteuitjes en koriander aan toe.
2
Maak nu een vinaigrette van de look, sojasauzen, sesamolie, limoen, rijstazijn, suiker en pili-pili. Meng goed en giet over de groentjes. Laat een half uurtje marineren.
3
Kruid het vlees met de vleeskruidenmix en bak het kort en krachtig aan, zodat het saignant blijft. Doe de groenten in een grote schaal en snijd het vlees in fijne plakjes. Serveer het rijkelijk op de salade.
1
Snijd de minimais in de lenge door in 4 en blancheer ze samen met de aspergepunten. Snijd de wortelen, de sluimererwten en de komkommer in fijne julienne. Doe alles samen in een grote kom. Voeg hier de sojascheuten, de fijngesnipperde lenteuitjes en koriander aan toe.
2
Maak nu een vinaigrette van de look, sojasauzen, sesamolie, limoen, rijstazijn, suiker en pili-pili. Meng goed en giet over de groentjes. Laat een half uurtje marineren.
3
Kruid het vlees met de vleeskruidenmix en bak het kort en krachtig aan, zodat het saignant blijft. Doe de groenten in een grote schaal en snijd het vlees in fijne plakjes. Serveer het rijkelijk op de salade.