Pink Power
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dranken
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 limoenen
- 1,5 citroenen
- 1 appelsienen
- 250 g frambozen
- 1 l veenbessensap
- 1,5 dl agavesiroop
- 150 g gember
- 8 takjes koriander
- 4 takjes basilicum
- 1 koffielepel Espelettepeper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020060300059820000
F2020010300049260000
F2006110200393030000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Rasp de gember en pers met je vingers het sap uit de pulp. Pers het sap van 2 limoenen en van ½ gele citroen. Meng ze in een karaf met het veenbessensap, het gembersap, de Espelettepeper en de agavesiroop.
- Voeg de diepvriesframbozen toe als ijsblokjes en meng. Voeg plakjes sinaasappel, gele citroen en limoen toe. Werk af met takjes basilicum en koriander. Schenk meteen in.
Tip: Serveer je cocktail als een echte professional: wrijf de rand van 4 grote omgedraaide glazen op ½ gele citroen. Dep de rand van de glazen dan in een bordje met Espelettepeper, maar niet helemaal om nog te kunnen drinken!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 265; energie (kCal): 63; vetten (g): 0,3; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 13,4; suikers (g): 10,8; vezels (g): ; eiwitten (g): 0,6; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 337,18
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020060300059820000
F2020010300049260000
F2006110200393030000
Laad nog 2 producten