Pink Power
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldIngrediënten voor 4 Porties
- 250 g frambozen
- 1 l veenbessensap
- 1,5 dl agavesiroop
- 150 g gember
- 8 takjes koriander
- 4 takjes basilicum
- 1 kl Espelettepeper
- 4 limoenen
- 1,5 citroenen
- 1 appelsienen
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Frambozen
2 × 125 gr
€5,98
Ocean Spray
Sap | Veenbes | PET
1 l
€2,15
Delhaize
Agave | Siroop | Bio
345 gr
€2,85
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
6 × 28 gr
€19,74
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Eetsinaas | 4ST
1 kg
€2,89
Totaal:
€50,12
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Rasp de gember en pers met je vingers het sap uit de pulp. Pers het sap van 2 limoenen en van ½ gele citroen. Meng ze in een karaf met het veenbessensap, het gembersap, de Espelettepeper en de agavesiroop.
- Voeg de diepvriesframbozen toe als ijsblokjes en meng. Voeg plakjes sinaasappel, gele citroen en limoen toe. Werk af met takjes basilicum en koriander. Schenk meteen in.
Tip: Serveer je cocktail als een echte professional: wrijf de rand van 4 grote omgedraaide glazen op ½ gele citroen. Dep de rand van de glazen dan in een bordje met Espelettepeper, maar niet helemaal om nog te kunnen drinken!
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Frambozen
2 × 125 gr
€5,98
Ocean Spray
Sap | Veenbes | PET
1 l
€2,15
Delhaize
Agave | Siroop | Bio
345 gr
€2,85
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
6 × 28 gr
€19,74
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Eetsinaas | 4ST
1 kg
€2,89