Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "Brugse Pannenkoeken, Brugse Dessert Pannenkoeken" van het merk Geal niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPindakaasrepen
Delhaize logo
 • PindakaasrepenD

Pindakaasrepen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Snack
PindakaasrepenD

Ingrediënten voor 10 Porties

10 Porties
 • 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout
 • 40 g gepelde sesamzaadjes
 • 150 g havervlokken
 • 80 g kokosbloesemsuiker
 • 150 g pure chocolade
 • 100 g kokosolie
 • 85 g ‘Crunchy’ pindakaas
 • 1 snuifje fleur de sel

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. (+ 2 u koeltijd)

 1. Smelt de pindakaas in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de gehakte chocolade toe en laat 2 min.rusten. Meng.
 2. Smelt de kokosolie in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de havervlokken toe en meng. Voeg de fleur de sel toe, samen met 30 g sesamzaadjes, de kokosbloesemsuiker en de helft van de bereiding met de chocolade. Meng grondig.
 3. Bekleed een schaal van 15 x 25 cm met bakpapier. Verdeel er de bereiding over, druk goed aan, bestrooi met pinda’s en overgiet met de rest van de gesmolten chocolademix. Bestrooi met de rest van de sesamzaadjes en aat 2 u in de koelkast opstijven.
 4. Ontvorm en snijd in repen. Bewaar de repen in een luchtdichte pot in de koelkast.

Tip: Om de repen naar school of ergens anders mee te nemen, wikkel je ze best in een velletje bakpapier of boterhampapier.

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 559 kcal - Vetten: 38,4 g - Koolhydraten: 38,4 g - Vezels: 6,2 g - Eiwitten: 10,6 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Snack
Snack
 • PindakaasrepenD

Deze recepten kan je ook leuk vinden