Delhaize logo
  • Pimp my nuts

Pimp my nuts

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Pimp my nuts

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • kurkuma (2)
  • lime pepper Santa Maria (3)
  • tijm (3)
  • honing (3)
  • citroensap en -zeste (3)
  • tamari (3)
  • hazelnoten (3)
  • zadenmengeling (3)
  • amandelen (1)
  • chilimix Market Fresh (1)
  • gerookte paprika (1)
  • notenmengeling ‘Breakfast” Superfood (2)
  • agavesiroop (2)
  • fleur de sel (2)
  • mangocurry 'Santa Maria' (2)
  • komijn (2)
  • paranoten (1)
  • tomatenconcentraat (1)
  • peper
  • fleur de sel
  • kokosolie (6)
  • ras-el-hanout (5)
  • gerookte paprika (5)
  • olijfolie
  • sojasaus (5)
  • ahornsiroop (5)
  • nootmuskaat (4)
  • kaneel (4)
  • ahornsiroop (4)
  • fleur de sel (4)
  • boter (4)

Begin met koken

Gesuikerd of gezouten, het principe blijft onveranderd: rooster gedroogde vruchten gedurende 5 min in de oven, op 160°C. Meng ze met een ingrediënt naar keuze om ze te omhullen: boter, olie, agave- of ahornsiroop, honing, sojasaus, citroensap … Geef alles een extra boost met kruiden en/of aromaten en verdeel in één enkele laag over de ovenplaat (bedekt met bakpapier). Schuif 20 min in de oven (meng af en toe) en klaar!

  1. Amandelen

    paranoten, tomatenconcentraat, chilimix Market Fresh, gerookte paprika

  2. Notenmengeling ‘Breakfast” Superfood

    agavesiroop, fleur de sel, mangocurry Santa Maria, komijn, kurkuma

  3. Hazelnoten

    zadenmengeling, tamari, citroensap en -zeste, honing, tijm, lime pepper Santa Maria

  4. Pecannoten

    boter, fleur de sel, ahornsiroop, kaneel, nootmuskaat

  5. Amandelen, macadamianoten, paranoten, cashewnoten en pecannoten

    ahornsiroop, sojasaus, olijfolie, gerookte paprika, ras-el-hanout

  6. Cashewnoten

    kokosolie, fleur de sel, peper

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Pimp my nuts