Recept zoekresultatenPhad thai (gebakken rijstnoedels)
Delhaize logo
  • Phad thai (gebakken rijstnoedels)
    B
Phad thai (gebakken rijstnoedels)B

Phad thai (gebakken rijstnoedels)

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 250 g rijstnoedels
  • 50 g pinda's
  • 1/2 bussel koriander
  • 150 g varkensvlees “bruinen en opdienen”
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el Thaise wokolie
  • 150 g kleine roze garnalen
  • 3 el fish sauce
  • 2 el limoensap
  • 1 bussel bieslook
  • 1 el ruwe rietsuiker
  • 3 el Phad Thai stir fry sauce (of honing)
  • 100 g sojascheuten
  • 250 g rijstnoedels
  • 50 g pinda's
  • 1/2 bussel koriander
  • 150 g varkensvlees “bruinen en opdienen”
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el Thaise wokolie
  • 150 g kleine roze garnalen
  • 3 el fish sauce
  • 2 el limoensap
  • 1 bussel bieslook
  • 1 el ruwe rietsuiker
  • 3 el Phad Thai stir fry sauce (of honing)
  • 100 g sojascheuten

Begin met koken

: 10 min. + 10 min. kooktijd
1
Breng water in een kookpot aan de kook, neem de pot van het vuur, doe er de noedels in, dek af en laat 2 min. 30’ rusten. Giet af, spoel goed onder koud water en laat uitlekken.
2
Hak de pindanoten en de koriander grof.
3
Snij het varkensvlees in fijne reepjes, snipper het chilipepertje en de knoflook fijn. Bak ze op vrij hoog vuur in een wok met de olie. Voeg dan de garnalen toe, de noedels, de fish sauce, het limoensap, de bieslook, de suiker en de Phad Thai sauce. Roer 2 min. op vrij hoog vuur.
4
Giet de losgeklopte eieren in de wok en roer snel met 2 houten lepels tot de eieren stollen. Voeg de sojascheuten toe en serveer meteen, bestrooid met de pindanoten en de koriander.
1
Breng water in een kookpot aan de kook, neem de pot van het vuur, doe er de noedels in, dek af en laat 2 min. 30’ rusten. Giet af, spoel goed onder koud water en laat uitlekken.
2
Hak de pindanoten en de koriander grof.
3
Snij het varkensvlees in fijne reepjes, snipper het chilipepertje en de knoflook fijn. Bak ze op vrij hoog vuur in een wok met de olie. Voeg dan de garnalen toe, de noedels, de fish sauce, het limoensap, de bieslook, de suiker en de Phad Thai sauce. Roer 2 min. op vrij hoog vuur.
4
Giet de losgeklopte eieren in de wok en roer snel met 2 houten lepels tot de eieren stollen. Voeg de sojascheuten toe en serveer meteen, bestrooid met de pindanoten en de koriander.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 653; energie (kCal): 156; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 16,8; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 7,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 556,92
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 653; energie (kCal): 156; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 16,8; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 7,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 556,92
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Aziatisch
Lactose vrij
Vis - minder dan 3€
Diner
Lente
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mie | Chinese

Soubry

Mie | Chinese

250 gr

€0,89

Pindanootjes | Grill-Zout

Delhaize

Pindanootjes | Grill-Zout

100 gr

€0,78

Fijngesneden koriander

Delhaize

Fijngesneden koriander

50 gr

€1,25

Spiering | Varken

Delhaize

Spiering | Varken

+/- 180 gr

+/-€1,74

Fondue olie

Vandemoortele

Fondue olie

1 l

€9,99

Gepelde garnalen 21/25

Delhaize

Gepelde garnalen 21/25

450 gr

€14,49

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,59

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Sojascheuten | Bio

Delhaize

Sojascheuten | Bio

100 gr

Bio

€1,39

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€37,01