Recept zoekresultatenPesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino
Delhaize logo
  • Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino

Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Overig
Pasta
Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 100 g half zongedroogde tomaten
  • 100 g geraspte pecorino
  • 100 g gepelde amandelen
  • 5,5 cl olijfolie extra vierge
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pecorino Romano geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gepelde Amandelen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min

    1. Mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
    2. Schep de pesto in een pot met een deksel dat goed afsluit. Giet er nog een laagje van ½ cm olie over en bewaar in de koelkast.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Overig
    Overig
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pecorino Romano geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gepelde Amandelen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59