Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenPerzikensalade met culatello en burrata
Delhaize logo
  • Perzikensalade met culatello en burrata
    D
Perzikensalade met culatello en burrataD

Perzikensalade met culatello en burrata

Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
  • 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
  • 2 el amandelschilfers
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 2 el olijfolie
  • enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
  • peper en zout
  • 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
  • 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
  • 2 el amandelschilfers
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 2 el olijfolie
  • enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
  • peper en zout

Begin met koken

: 10 min.
1
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een antiaanbakpan, op een matig vuurtje.
2
Pel de perziken (niet nodig als je nectarines gebruikt) en snijd ze in plakjes. Schik ze in een schaal, leg de burrata in het midden, besprenkel met olijfolie en breng op smaak. Voeg de sneetjes culatello (of prosciutto) toe.
3
Bestrooi met amandelen en zuringblaadjes. Dien meteen op met brood.
1
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een antiaanbakpan, op een matig vuurtje.
2
Pel de perziken (niet nodig als je nectarines gebruikt) en snijd ze in plakjes. Schik ze in een schaal, leg de burrata in het midden, besprenkel met olijfolie en breng op smaak. Voeg de sneetjes culatello (of prosciutto) toe.
3
Bestrooi met amandelen en zuringblaadjes. Dien meteen op met brood.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 220; vetten (g): 17,6; verzadigde vetten (g): 6,7; koolhydraten (g): 5,2; suikers (g): 4,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 10; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 301,84
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 911; energie (kCal): 220; vetten (g): 17,6; verzadigde vetten (g): 6,7; koolhydraten (g): 5,2; suikers (g): 4,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 10; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 301,84
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Gluten vrij
Brunch,Picknick
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jamon Serrano

Argal

Jamon Serrano

3 × 50 gr

€6,00

Amandelen | Schilfers

Vahiné

Amandelen | Schilfers

125 gr

€6,75

Kaas | Burrata bufala

Fattorie Garofalo

Kaas | Burrata bufala

125 gr

€3,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€16,00