Peren Doyenné, bouillon van thee Forest fruit in gelei en limoensorbet
door Lionel Rigolet

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,5 dl suikersiroop aan 30°C
- 1,5 dl water
- 2 dl droge witte wijn
- 4 zakjes thee Lipton Forest fruit
- 4 sneetjes limoen met schil
- 5 g limoensap
- 500 g mango in kleine blokjes
- 20 g mandarijnsap
- 2 bolletjes limoensorbet
- 1,5 dl suikersiroop aan 30°C
- 1,5 dl water
- 2 dl droge witte wijn
- 4 zakjes thee Lipton Forest fruit
- 4 sneetjes limoen met schil
- 5 g limoensap
- 500 g mango in kleine blokjes
- 20 g mandarijnsap
- 2 bolletjes limoensorbet