Peperkoekenhuisje


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 700 g zelfrijzende bloem
- 220 g bruine suiker
- 80 g vloeibare honing
- 220 g boter
- 2 kl speculaaskruiden
- 2 kl gemberpoeder
- 1 kl afgestreken zout
- 1 eiwit (voor het glazuur en de afwerking)
- 1/2 citroen (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g bloemsuiker (voor het glazuur en de afwerking)
- 60 g kleine witte meringues (voor het glazuur en de afwerking)
- 25 g marsepein (voor het glazuur en de afwerking, optioneel)
- 2 eieren
- 700 g zelfrijzende bloem
- 220 g bruine suiker
- 80 g vloeibare honing
- 220 g boter
- 2 kl speculaaskruiden
- 2 kl gemberpoeder
- 1 kl afgestreken zout
- 1 eiwit (voor het glazuur en de afwerking)
- 1/2 citroen (voor het glazuur en de afwerking)
- 250 g bloemsuiker (voor het glazuur en de afwerking)
- 60 g kleine witte meringues (voor het glazuur en de afwerking)
- 25 g marsepein (voor het glazuur en de afwerking, optioneel)