Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenPenne met verse geitenkaas en paprika’s
Delhaize logo
  • Penne met verse geitenkaas en paprika’s
    A
Penne met verse geitenkaas en paprika’sA

Penne met verse geitenkaas en paprika’s

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g gemengde paprika’s
  • 1 rode paprika
  • 150 g van een rolletje verse geitenkaas
  • 350 g penne rigate
  • 1 ui
  • verse basilicum
  • 12 ontpitte zwarte olijven
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 500 g gemengde paprika’s
  • 1 rode paprika
  • 150 g van een rolletje verse geitenkaas
  • 350 g penne rigate
  • 1 ui
  • verse basilicum
  • 12 ontpitte zwarte olijven
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie

Begin met koken

: 30 min
1
Snij de paprika’s in blokjes en hak de ui(en) fijn. Bak alles 2 minuten aan in de olie in een sauteuse Voeg de geperste knoflook toe, peper, zout en dek af. Laat 15 minuten op zacht vuur stoven.
2
Kook intussen de penne « al dente » in gezouten, kokend water. Zet een pollepel kookvocht opzij vooraleer de penne af te gieten.
3
Neem de gare paprika’s van het vuur, voeg de in ringetjes gesneden olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Stort het groentemengsel op de uitgelekte penne, voeg de verkruimelde geitenkaas en een beetje van het kookvocht toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Bestrooi met gehakte basilicum en serveer meteen.
5
Variant: je kan de geitenkaas ook rechtstreeks op de borden verdelen.
1
Snij de paprika’s in blokjes en hak de ui(en) fijn. Bak alles 2 minuten aan in de olie in een sauteuse Voeg de geperste knoflook toe, peper, zout en dek af. Laat 15 minuten op zacht vuur stoven.
2
Kook intussen de penne « al dente » in gezouten, kokend water. Zet een pollepel kookvocht opzij vooraleer de penne af te gieten.
3
Neem de gare paprika’s van het vuur, voeg de in ringetjes gesneden olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Stort het groentemengsel op de uitgelekte penne, voeg de verkruimelde geitenkaas en een beetje van het kookvocht toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
Bestrooi met gehakte basilicum en serveer meteen.
5
Variant: je kan de geitenkaas ook rechtstreeks op de borden verdelen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 534; energie (kCal): 127; vetten (g): 4,7; verzadigde vetten (g): 1,8; koolhydraten (g): 16,5; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 4,4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 568,33
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 534; energie (kCal): 127; vetten (g): 4,7; verzadigde vetten (g): 1,8; koolhydraten (g): 16,5; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 4,4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 568,33
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Paprikamix

Delhaize

Paprikamix

500 gr

€2,75

Paprika | Rood | 1Stuk

Delhaize

Paprika | Rood | 1Stuk

1 st

€1,09

Pyramide | Geiten

Soignon

Pyramide | Geiten

150 gr

€2,95

Pasta | Penne rigate n 41

De Cecco

Pasta | Penne rigate n 41

500 gr

€2,49

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Zwarte olijf

Delhaize

Zwarte olijf

130 gr

€2,99

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€17,70