Recept zoekresultatenPastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaad
Recept zoekresultatenPastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaad
  • Pastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaad
    Nutri-Score A

Pastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaad

door Seppe Nobels
Pastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaadA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 5 dl melk
  • 5 dl room
  • 2 el olijfolie
  • 5 el lokale honing
  • 50 g mosterdzaad
  • 1/2 bussel waterkers
  • 1 bloemkool
  • 4 steranijzen
  • de geraspte schil van 1 biolimoen
  • peper
  • zout
  • 2 pastinaken
  • 6 jeneverbessen
  • arachideolie
  • 2 lente-uien
  • 5 dl melk
  • 5 dl room
  • 2 el olijfolie
  • 5 el lokale honing
  • 50 g mosterdzaad
  • 1/2 bussel waterkers
  • 1 bloemkool
  • 4 steranijzen
  • de geraspte schil van 1 biolimoen
  • peper
  • zout
  • 2 pastinaken
  • 6 jeneverbessen
  • arachideolie
  • 2 lente-uien