Pastinaak met bloemkoolcrème, lente-uien en mosterdzaad
door Seppe Nobels


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 dl melk
- 5 dl room
- 2 el olijfolie
- 5 el lokale honing
- 50 g mosterdzaad
- 1/2 bussel waterkers
- 1 bloemkool
- 4 steranijzen
- de geraspte schil van 1 biolimoen
- peper
- zout
- 2 pastinaken
- 6 jeneverbessen
- arachideolie
- 2 lente-uien
- 5 dl melk
- 5 dl room
- 2 el olijfolie
- 5 el lokale honing
- 50 g mosterdzaad
- 1/2 bussel waterkers
- 1 bloemkool
- 4 steranijzen
- de geraspte schil van 1 biolimoen
- peper
- zout
- 2 pastinaken
- 6 jeneverbessen
- arachideolie
- 2 lente-uien