Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPasticcio met drie kazen en broccoli
Delhaize logo
  • Pasticcio met drie kazen en broccoli

Pasticcio met drie kazen en broccoli

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Student
Pasta
Pasticcio met drie kazen en broccoli

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g broccoliroosjes
  • 1 cupje tomatenpuree (70 g)
  • 2 doosjes bechamel (2 x 25 cl)
  • 100 g gemalen mozzarella (in zakje)
  • 200 g ricotta
  • 70 g vers geraspte parmezaan
  • 500 g verse tortellini
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    2,23 €/kg
    €0,89
  • Geconcentreerde tomaten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Saus | Bechamel
    500 gr
    7,38 €/kg
    €3,69
  • Kaas | Mozzarella | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    1. Kook de broccoliroosjes 5 min. in kokend lichtgezouten water, spoel ze nadien onder koud water.
    2. Kook de tortellini 1 min. in kokend water, giet ze af en spoel ze langdurig onder koud water.
    3. Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
    4. Meng 1 doosje bechamel met de tomatenpuree in een grote kom. Voeg de tortellini toe en meng. Verdeel de helft van deze bereiding over de bodem van een grote ovenschotel. Leg er de broccoliroosjes bovenop en overgiet met het tweede doosje bechamel.
    5. Bestrooi met mozzarella en verdeel er de resterende tortellini over.
    6. Prak de ricotta (met een vork) met 30 g parmezaan en smeer deze bereiding uit over het gehele oppervlak. Bestrooi met de rest van de parmezaan en bak in 20 min. goudbruin in de oven.
    7. Serveer heel warm.

    Kooktip

    Als je de tijd hebt, dan kan je zelf de bechamelsaus maken met 40 g boter, 40 g bloem, 50 cl melk, zout, peper en nootmuskaat.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Student
    Diner
    Herfst
    Pasta
    • Pasticcio met drie kazen en broccoli

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    2,23 €/kg
    €0,89
  • Geconcentreerde tomaten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Saus | Bechamel
    500 gr
    7,38 €/kg
    €3,69
  • Kaas | Mozzarella | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar