Pasta met ragù van everzwijn

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg everzwijnragout
- 240 g pancetta carbonara
- 250 g champignons
- 450 g zilveruitjes
- 1 teentje knoflook
- 1 takje rozemarijn
- 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
- 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
- 70 g pecorino
- 2,5 dl rode wijn
- 8 dl wildfond
- 2 wortelen
- 1 kruidentuiltje
- peper
- 1 kg everzwijnragout
- 240 g pancetta carbonara
- 250 g champignons
- 450 g zilveruitjes
- 1 teentje knoflook
- 1 takje rozemarijn
- 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
- 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
- 70 g pecorino
- 2,5 dl rode wijn
- 8 dl wildfond
- 2 wortelen
- 1 kruidentuiltje
- peper