Recept zoekresultatenParmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop
Delhaize logo
  • 00:00
    -01:59
  • Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Pasen
Hoofdgerecht
Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 blaadje gelatine
  • 4 groene asperges
  • 1/4 l melk
  • 120 g parmezaan, geraspt
  • 1/4 l room
  • 4 spinazieblaadjes
  • 25 cl vers geperst sinaasappelsap
  • 4 witte asperges, geschild

Begin met koken

  1. Verwarm melk, room en parmezaan en mix.
  2. Week de gelatine in een diep bord met koud water tot ze zacht is geworden. Roer de geweekte gelatine door het kaasmengsel. Schep de panna cotta in de potjes en laat ze opstijven in de koelkast.
  3. Kook het sinaasappelsap in tot het stroperig wordt.
  4. Kook de asperges beetgaar in gezouten water (10 à 12 minuten voor de witte asperges, 8 minuten voor de groene asperges). Verfris de asperges in ijswater en laat ze uitlekken.
  5. Werk de panna cotta af met stukjes asperges, een geutje sinaasappelstroop en een spinazieblaadje.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Pasen
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -01:59
  • Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop