Recept zoekresultatenParmaham met meloen en ricotta
Delhaize logo
  • Parmaham met meloen en ricotta

Parmaham met meloen en ricotta

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Lunch
Parmaham met meloen en ricotta

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 meloenen
  • muntblaadjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 g Parmaham
  • 250 g ricotta
  • sla
  • Zwarte peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Meloenen | Charentais
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse | Munt
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Droge ham | Natuurlijke rijping | Sneden
    80 gr
    53,13 €/kg
    €4,25
    Afhaling vanaf 28/01
  • Ricotta | Classico
    250 gr
    4,20 €/kg
    €1,05
    Afhaling vanaf 28/01
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Snij de meloen in twee en verwijder de pitten. Snij de meloen in stukken en leg deze op de borden. Dresseer de Parmaham, een lepel ricotta en enkele blaadjes sla.
    2. Werk af met zwarte peper, gehakte munt en een beetje olijfolie.

    Kooktip

    Je kunt de ricotta mengen met 2 eetlepels pesto.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Zomer
    Lunch
    • Parmaham met meloen en ricotta

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Meloenen | Charentais
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse | Munt
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Droge ham | Natuurlijke rijping | Sneden
    80 gr
    53,13 €/kg
    €4,25
    Afhaling vanaf 28/01
  • Ricotta | Classico
    250 gr
    4,20 €/kg
    €1,05
    Afhaling vanaf 28/01