Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
door Lionel Rigolet

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g droge witte wijn
- groene pesto (Delhaize)
- citroensap
- lime pepper (Santa Maria) (voor garnituur)
- lime pepper (Santa Maria) (voor saus)
- wasabi en sesam (Santa Maria) (voor groentemengeling)
- wasabi en sesam (Santa Maria) (voor garnituur)
- 100 g mediterrane aubergines met Oosterse kruiden (Delhaize)
- 6 staafjes gerookte Ardeense forel (voor garnituur)
- 3 g korianderblaadjes
- 15 g julienne van lomo
- 10 g julienne van gerookte Ardeense forel (voor groentemengeling)
- 90 g julienne van babywitlofjes (zonder de puntjes)
- 25 g fijngesneden sjalot (voor saus)
- 30 g julienne van sjalotten (voor groentemengeling)
- 45 g julienne van snijbonen (voor groentemengeling)
- thaï wok oil Delhaize
- 60 g boter
- 15 g gin
- 1 takje dragon
- 75 g visfond Delhaize
- olijfolie
- peper en zout van de molen
- lange julienne van snijbonen (voor garnituur)
- 6 puntje witloof
- 6 grote sint-jakobsvruchten, ontdarmd en gekuist
- 5 jeneverbessen
- 50 g droge witte wijn
- groene pesto (Delhaize)
- citroensap
- lime pepper (Santa Maria) (voor garnituur)
- lime pepper (Santa Maria) (voor saus)
- wasabi en sesam (Santa Maria) (voor groentemengeling)
- wasabi en sesam (Santa Maria) (voor garnituur)
- 100 g mediterrane aubergines met Oosterse kruiden (Delhaize)
- 6 staafjes gerookte Ardeense forel (voor garnituur)
- 3 g korianderblaadjes
- 15 g julienne van lomo
- 10 g julienne van gerookte Ardeense forel (voor groentemengeling)
- 90 g julienne van babywitlofjes (zonder de puntjes)
- 25 g fijngesneden sjalot (voor saus)
- 30 g julienne van sjalotten (voor groentemengeling)