Recept zoekresultatenPannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
Recept zoekresultatenPannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
Delhaize logo
  • Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam

Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam

door Lionel Rigolet
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 50 g droge witte wijn
  • groene pesto (Delhaize)
  • citroensap
  • lime pepper (Santa Maria) (voor garnituur)
  • lime pepper (Santa Maria) (voor saus)
  • wasabi en sesam (Santa Maria) (voor groentemengeling)
  • wasabi en sesam (Santa Maria) (voor garnituur)
  • 100 g mediterrane aubergines met Oosterse kruiden (Delhaize)
  • 6 staafjes gerookte Ardeense forel (voor garnituur)
  • 3 g korianderblaadjes
  • 15 g julienne van lomo
  • 10 g julienne van gerookte Ardeense forel (voor groentemengeling)
  • 90 g julienne van babywitlofjes (zonder de puntjes)
  • 25 g fijngesneden sjalot (voor saus)
  • 30 g julienne van sjalotten (voor groentemengeling)
  • 45 g julienne van snijbonen (voor groentemengeling)
  • thaï wok oil Delhaize
  • 60 g boter
  • 15 g gin
  • 1 takje dragon
  • 75 g visfond Delhaize
  • olijfolie
  • peper en zout van de molen
  • lange julienne van snijbonen (voor garnituur)
  • 6 puntje witloof
  • 6 grote sint-jakobsvruchten, ontdarmd en gekuist
  • 5 jeneverbessen
  • 50 g droge witte wijn
  • groene pesto (Delhaize)
  • citroensap
  • lime pepper (Santa Maria) (voor garnituur)
  • lime pepper (Santa Maria) (voor saus)
  • wasabi en sesam (Santa Maria) (voor groentemengeling)
  • wasabi en sesam (Santa Maria) (voor garnituur)
  • 100 g mediterrane aubergines met Oosterse kruiden (Delhaize)
  • 6 staafjes gerookte Ardeense forel (voor garnituur)
  • 3 g korianderblaadjes
  • 15 g julienne van lomo
  • 10 g julienne van gerookte Ardeense forel (voor groentemengeling)
  • 90 g julienne van babywitlofjes (zonder de puntjes)
  • 25 g fijngesneden sjalot (voor saus)
  • 30 g julienne van sjalotten (voor groentemengeling)