Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- arachideolie
- 4 eieren
- frambozensiroop "Coulis de Ponthier"
- 1 el gesmolten boter
- 1/2 l halfvolle melk
- 30 g suiker
- 1/2 vanillestokje (afgeschraapt)
- verse munt
- 200 g zelfrijzende bloem
- zout
- 1 potje zure room
- arachideolie
- 4 eieren
- frambozensiroop "Coulis de Ponthier"
- 1 el gesmolten boter
- 1/2 l halfvolle melk
- 30 g suiker
- 1/2 vanillestokje (afgeschraapt)
- verse munt
- 200 g zelfrijzende bloem
- zout
- 1 potje zure room