Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch
door Jeroen Meus
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldAndere
Overig
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 25 dl melk
- 25 dl room
- 150 g witte chocolade
- 3 blaadjes gelatine
- 100 g gehakte pistachenoten
- aardbeien
- Jules Destrooper wafeltjes (dun)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993051000018350000
F2017102300010000000
F1986053100327900000
S2003032000056340000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Week de gelatine.
- Kook melk en room samen op. Smelt er de chocolade en gelatine in.
- Hak de nootjes fijn (in de blender) en meng onder het mengsel.
- Stort uit in vormpjes of glazen en laat opstijven.
- Snij en was de aardbeien en verpulver enkele wafeltjes.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Overig
Overig
Andere
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993051000018350000
F2017102300010000000
F1986053100327900000
S2003032000056340000
Laad nog 2 producten