Recept zoekresultatenPanna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch
Delhaize logo
  • Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch
Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

door Jeroen Meus
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 25 dl melk
  • 25 dl room
  • 150 g witte chocolade
  • 3 blaadjes gelatine
  • 100 g gehakte pistachenoten
  • aardbeien
  • Jules Destrooper wafeltjes (dun)
  • 25 dl melk
  • 25 dl room
  • 150 g witte chocolade
  • 3 blaadjes gelatine
  • 100 g gehakte pistachenoten
  • aardbeien
  • Jules Destrooper wafeltjes (dun)

Begin met koken

1
Week de gelatine.
2
Kook melk en room samen op. Smelt er de chocolade en gelatine in.
3
Hak de nootjes fijn (in de blender) en meng onder het mengsel.
4
Stort uit in vormpjes of glazen en laat opstijven.
5
Snij en was de aardbeien en verpulver enkele wafeltjes.
1
Week de gelatine.
2
Kook melk en room samen op. Smelt er de chocolade en gelatine in.
3
Hak de nootjes fijn (in de blender) en meng onder het mengsel.
4
Stort uit in vormpjes of glazen en laat opstijven.
5
Snij en was de aardbeien en verpulver enkele wafeltjes.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids,Romantisch diner
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Chocolade | Praliné | Witte Chocolade

Côte d'Or

Chocolade | Praliné | Witte Chocolade

400 gr

€5,25

Gepelde Pistachenoten

Delhaize

Gepelde Pistachenoten

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€8,35

Wafels | Boter | Fijn

Delhaize

Wafels | Boter | Fijn

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,69

Reeds in je keuken

Melk | Verse | Volle | Bio

Delhaize

Melk | Verse | Volle | Bio

3 × 1 l

Bio

€6,15

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

13 × 200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€14,17

Totaal:
€15,29