Recept zoekresultatenPanna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch
Delhaize logo
  • Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

door Jeroen Meus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 25 dl melk
  • 25 dl room
  • 150 g witte chocolade
  • 3 blaadjes gelatine
  • 100 g gehakte pistachenoten
  • aardbeien
  • Jules Destrooper wafeltjes (dun)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Gelatine | Poeder
    52 gr
    57,50 €/kg
    €2,99
    S1993051000018350000
  • Gepelde Pistachenoten
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2017102300010000000
  • Aardbeien | In Schaal
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100327900000
  • S2003032000056340000
  • Begin met koken

    1. Week de gelatine.
    2. Kook melk en room samen op. Smelt er de chocolade en gelatine in.
    3. Hak de nootjes fijn (in de blender) en meng onder het mengsel.
    4. Stort uit in vormpjes of glazen en laat opstijven.
    5. Snij en was de aardbeien en verpulver enkele wafeltjes.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Overig
    Overig
    Andere
    Dessert
    • Panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Gelatine | Poeder
    52 gr
    57,50 €/kg
    €2,99
    S1993051000018350000
  • Gepelde Pistachenoten
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2017102300010000000
  • Aardbeien | In Schaal
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100327900000
  • S2003032000056340000