Recept zoekresultatenPanna cotta met roquefort, vijgen en honing
Delhaize logo
  • Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Valentijnsdag
Lunch
Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 pakje roquefort Papillon rouge
  • 40 cl melk
  • 2 g agar-agar
  • 6 zachte vijgen op siroop
  • 4 koffielepels vloeibare honing
  • 2 takjes tijm
  • 5-pepers mengeling

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. afkoeling

  1. Doe de melk en in stukken gesneden roquefort in een kookpot. Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook. Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
  2. Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
  3. Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
  4. Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Valentijnsdag
Brunch
Alle seizoenen
Lunch
  • Panna cotta met roquefort, vijgen en honing