Recept zoekresultatenPanino con Burrata e Spianata
Delhaize logo
  • Panino con Burrata e SpianataD

Panino con Burrata e Spianata

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Panino con Burrata e SpianataD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 80 g ultrafijne spianata (1 schaaltje)
  • 150 g biotomatendip (1 schaaltje)
  • 20 g rucola
  • 1 ciabatta
  • 2 bollen burrata bufala (2 x 125 g)
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rucola
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2014102000364600000
  • Ciabatta natuur
    250 gr
    7,56 €/kg
    €1,89
    F2018042400016240000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59
    S2021021000507950000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Snijd de ciabatta in 4 stukken. Open ze, besmeer de onderkant met de tomatendip, beleg met rucola en sneetjes spianata.
    2. Snijd de burrata’s in 2, verdeel ze over de sandwiches, breng ze op smaak en sluit de broodjes. Druk ze lichtjes plat en serveer ze meteen (of bewaar ze ingepakt in de koelkast om er later, op het werk of tijdens een picknick, van te smullen).

    Tip: Geen lekkende sandwiches meer: leg de burrata bovenop de garnituur, zo wordt het sap door het kruim van de ciabatta geabsorbeerd.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    Hoofdgerecht
    • Panino con Burrata e SpianataD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rucola
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2014102000364600000
  • Ciabatta natuur
    250 gr
    7,56 €/kg
    €1,89
    F2018042400016240000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59
    S2021021000507950000