Recept zoekresultatenPangasius in papillot met groenten
Delhaize logo
  • Pangasius in papillot met groenten
    B

Pangasius in papillot met groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Pangasius in papillot met groentenB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 700 g pangasiusfilets
  • 2 preiwittten
  • 2 uien
  • 4 takjes selder
  • 1 dl water
  • 4 el arachideolie
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 el visnat (zakje)
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pangasiusfilet | Nature | EP MAP

Delhaize

Pangasiusfilet | Nature | EP MAP

700 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€10,49

Prei | Fijngesneden

Delhaize

Prei | Fijngesneden

300 gr

€1,79

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

€1,59

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€17,06

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min. + 45 min. kooktijd

  1. Snipper de preiwitten en de selderstengels. Hak de uien en pers de teentjes knoflook. Fruit alles 10 min. op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olie. Voeg het water en het visnat toe. Laat voor de helft inkoken op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak.
  2. Verwarm de oven voor op 100°C. Spoel en droog de ontdooide pangasiusfilets. Snijd de grootste filets in stukken.
  3. Leg 4 vierkanten bakpapier op 4 vierkanten aluminiumfolie. Schik er de pangasius in het midden op. Kruid met peper en zout. Verdeel er de groenten bovenop, sluit de papillotten en bak ze 45 min. in de oven.
  4. Dien warm op, met aardappelpuree.

Kooktip

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 346; energie (kCal): 83; vetten (g): 4,4; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 7,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 282,37
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 346; energie (kCal): 83; vetten (g): 4,4; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 7,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 282,37
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht
  • Pangasius in papillot met groenten
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pangasiusfilet | Nature | EP MAP

Delhaize

Pangasiusfilet | Nature | EP MAP

700 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€10,49

Prei | Fijngesneden

Delhaize

Prei | Fijngesneden

300 gr

€1,79

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

€1,59

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Reeds in je keuken

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€17,06