Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPangasius in papillot met groenten
Delhaize logo
 • Pangasius in papillot met groentenB

Pangasius in papillot met groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Party,Kerst
Hoofdgerecht
Pangasius in papillot met groentenB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 700 g pangasiusfilets
 • 2 preiwittten
 • 2 uien
 • 4 takjes selder
 • 1 dl water
 • 4 eetlepels aardnotenolie
 • 5 teentjes knoflook
 • peper en zout
 • 2 el visnat (zakje)

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min. + 45 min. kooktijd

 1. Snipper de preiwitten en de selderstengels. Hak de uien en pers de teentjes knoflook. Fruit alles 10 min. op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olie. Voeg het water en het visnat toe. Laat voor de helft inkoken op een vrij hoog vuur. Breng verder op smaak.
 2. Verwarm de oven voor op 100°C. Spoel en droog de ontdooide pangasiusfilets. Snijd de grootste filets in stukken.
 3. Leg 4 vierkanten bakpapier op 4 vierkanten aluminiumfolie. Schik er de pangasius in het midden op. Kruid met peper en zout. Verdeel er de groenten bovenop, sluit de papillotten en bak ze 45 min. in de oven.
 4. Dien warm op, met aardappelpuree.

Kooktip

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 346; energie (kCal): 83; vetten (g): 4,4; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 7,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 282,37
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Marrokaans
Lactose vrij
Party,Kerst
Diner
Hoofdgerecht
 • Pangasius in papillot met groentenB