Recept zoekresultatenPaksoipickles en toasts met rillette
Delhaize logo
  • Paksoipickles en toasts met rillette

Paksoipickles en toasts met rillette

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Recepten voor elke dag
Hapjes
Paksoipickles en toasts met rillette

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 2 dl water
  • 3 dl ciderazijn
  • 3 takjes tijm
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 koffielepel korianderzaadjes
  • 1 eetlepel fijne griessuiker
  • gehakte peterselie
  • 4 kleine Shanghai paksoi
  • 4 meergranenbroodjes
  • varkensrillette

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 12 u koeltijd

  1. Giet water en ciderazijn in een steelpan. Voeg takjes tijm, takjes rozemarijn, korianderzaadjes, kristalsuiker, zout en peper toe. Breng aan de kook en laat 2 min. pruttelen. Giet meteen in een pot met de kleine fijngesneden paksoi (ze moeten volledig ondergedompeld zijn). Sluit en bewaar tot de volgende dag in de koelkast.
  2. Snijd de meergranenbroodjes in 2, rooster ze en besmeer met varkensrillette. Bestrooi met gehakte peterselie en dien op met de pickles van paksoi.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Recepten voor elke dag
Snack
Hapjes
  • Paksoipickles en toasts met rillette