Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om sommige producten van het merk « Häagen-Dazs » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenOvernight oats
Delhaize logo
 • Overnight oatsB

Overnight oats

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

Score

5 op 5
Ontbijt
Overnight oatsB

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
 • 250 g havervlokken
 • 2 eetlepels esdoornsiroop
 • 1 gousse vanillepeul
 • 80 g pecannoten (voor de afwerking)
 • 5 dl amandeldrink zonder suiker
 • 1 grote appel of 4 minibananen (voor de garnituur)
 • 8 medjooldadels (voor de garnituur)
 • 2 el chocoladeschilfers (voor de garnituur)
 • 2 el kokosnootschilfers (voor de garnituur)

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + (12 u weektijd)

 1. Meng de havervlokken, de amandeldrink en het merg van het vanillestokje (overlangs gesneden en geschraapt). Laat de hele nacht weken.
 2. Voeg net voor het opdienen de ahornsiroop toe (naar eigen smaak). Verdeel over kommen en werk af met het vers fruit in plakjes, de pecannoten, de ontpitte en in stukken gesneden dadels, de kokosschilfers en de chocolade.

Kooktip

Garneer je havervlokken met je favoriete noten en vers fruit, naargelang het seizoen en wat je voorraadkast te bieden heeft.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 823; energie (kCal): 197; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 23,6; suikers (g): 10,2; vezels (g): 3,7; eiwitten (g): 4,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 363,07
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Ontbijt
 • Overnight oatsB