Recept zoekresultatenOvernight oats
Delhaize logo
  • Overnight oats
    B
Overnight oatsB

Overnight oats

Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 250 g havervlokken
  • 5 dl amandeldrink zonder suiker
  • 2 el esdoornsiroop
  • 1 peul vanille
  • 1 grote appel of 4 minibananen (voor de garnituur)
  • 8 medjooldadels (voor de garnituur)
  • 80 g pecannoten (voor de afwerking)
  • 2 el kokosnootschilfers (voor de garnituur)
  • 2 el chocoladeschilfers (voor de garnituur)
  • 250 g havervlokken
  • 5 dl amandeldrink zonder suiker
  • 2 el esdoornsiroop
  • 1 peul vanille
  • 1 grote appel of 4 minibananen (voor de garnituur)
  • 8 medjooldadels (voor de garnituur)
  • 80 g pecannoten (voor de afwerking)
  • 2 el kokosnootschilfers (voor de garnituur)
  • 2 el chocoladeschilfers (voor de garnituur)

Begin met koken

: 10 min. + (12 u weektijd)
1
Meng de havervlokken, de amandeldrink en het merg van het vanillestokje (overlangs gesneden en geschraapt). Laat de hele nacht weken.
2
Voeg net voor het opdienen de ahornsiroop toe (naar eigen smaak). Verdeel over kommen en werk af met het vers fruit in plakjes, de pecannoten, de ontpitte en in stukken gesneden dadels, de kokosschilfers en de chocolade.
1
Meng de havervlokken, de amandeldrink en het merg van het vanillestokje (overlangs gesneden en geschraapt). Laat de hele nacht weken.
2
Voeg net voor het opdienen de ahornsiroop toe (naar eigen smaak). Verdeel over kommen en werk af met het vers fruit in plakjes, de pecannoten, de ontpitte en in stukken gesneden dadels, de kokosschilfers en de chocolade.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 823; energie (kCal): 197; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 23,6; suikers (g): 10,2; vezels (g): 3,7; eiwitten (g): 4,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 363,07
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 823; energie (kCal): 197; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 23,6; suikers (g): 10,2; vezels (g): 3,7; eiwitten (g): 4,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 363,07
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Brunch
Ontbijt

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Havermout | Express

Quaker

Havermout | Express

2 × 231 gr

€5,38

Amandel | Drink

Delhaize

Amandel | Drink

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,59

Esdoorn | Siroop | Bio

Maple Joe®

Esdoorn | Siroop | Bio

250 gr

Bio

€5,89

Aroma | Vanille

Vahiné

Aroma | Vanille

20 cl

€3,99

Appel | Pinkids | 8 stuks

Pink Lady

Appel | Pinkids | 8 stuks

8 st

€3,99

Ontpitte Dadels | Bio

Delhaize

Ontpitte Dadels | Bio

150 gr

Bio

€1,75

Noten | Pecan

Delhaize

Noten | Pecan

150 gr

€4,09

Kokosnoot | Bio

Delhaize

Kokosnoot | Bio

400 gr

Bio

€1,65

Chocolade | Melk | Krullen | Mini

Delhaize

Chocolade | Melk | Krullen | Mini

70 gr

€4,29

Totaal:
€32,62