Overnight oats met chia, wortel- en rodebietensap met kurkuma
door Karolien Olaerts


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 35 g havervlokken (voor de Overnight oats)
- 1 el chiazaadjes (voor de Overnight oats)
- 1,4 dl plantaardige sojadrink (voor de Overnight oats)
- 2 el plantaardig alternatief voor yoghurt (op basis van soja) (voor de Overnight oats)
- 1 kl ahornsiroop (voor de Overnight oats)
- 1 kl pindakaas (voor de Overnight oats)
- 1 snufje kaneelpoeder (voor de Overnight oats)
- 1/2 banaan (voor de topping)
- 30 g blauwe bessen (voor de topping)
- 1/2 el pompoenpitten (voor de topping)
- 1/2 el zonnebloempitten (voor de topping)
- 10 g pure chocolade (voor de topping)
- 10 cl biowortelsap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 7 cl bio-appelsap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 5 cl biorodebietensap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 1 cm gember (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 1 snufje kurkuma (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- ahornsiroop (voor de topping)
- 35 g havervlokken (voor de Overnight oats)
- 1 el chiazaadjes (voor de Overnight oats)
- 1,4 dl plantaardige sojadrink (voor de Overnight oats)
- 2 el plantaardig alternatief voor yoghurt (op basis van soja) (voor de Overnight oats)
- 1 kl ahornsiroop (voor de Overnight oats)
- 1 kl pindakaas (voor de Overnight oats)
- 1 snufje kaneelpoeder (voor de Overnight oats)
- 1/2 banaan (voor de topping)
- 30 g blauwe bessen (voor de topping)
- 1/2 el pompoenpitten (voor de topping)
- 1/2 el zonnebloempitten (voor de topping)
- 10 g pure chocolade (voor de topping)
- 10 cl biowortelsap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 7 cl bio-appelsap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)
- 5 cl biorodebietensap (voor het wortel- en rode-bieten sap met kurkuma)