Ossobuco met lentegroenten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,2 kg ossobuco
- 1 bussel raapjes
- 1 takje selder
- 1 schaaltje miniwortelen
- 4 dl groentesap bio
- 1 bokaal Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
- 2 dl witte wijn
- 2 potjes kalfsfond Fundo (2 x 2 dl)
- 4 el olijfolie
- 6 teentjes knoflook
- 2 takjes verse oregano
- 2 takjes verse rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
- 4 uien
- 2 dikke wortel
- 1 schaaltje de 4 mini-choux-fleurs
- Espelettepeper
- peper en zout
- 1,2 kg ossobuco
- 1 bussel raapjes
- 1 takje selder
- 1 schaaltje miniwortelen
- 4 dl groentesap bio
- 1 bokaal Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
- 2 dl witte wijn
- 2 potjes kalfsfond Fundo (2 x 2 dl)
- 4 el olijfolie
- 6 teentjes knoflook
- 2 takjes verse oregano
- 2 takjes verse rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
- 4 uien
- 2 dikke wortel