Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenOssobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn
Delhaize logo
  • Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn

Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 750 g runderschenkel
  • olijfolie
  • 1/2 l water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 teentje knoflook
  • tijm en laurier
  • 1/2 l tomatenpuree
  • 1/2 Hokkaidopompoen
  • 1 groene kool
  • 1,5 uien
  • bloem

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Schenkel | Rund | Met been | Belgisch
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Look | Netje | Bio
    100 gr
    10,50 €/kg
    €1,05
  • Verse | Tijm
    20 gr
    82,50 €/kg
    €1,65
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 50 min.

    1. Recept: Wentel het vlees in de bloem, zodat het verkleurt. Haal de bloem weg en voeg de uien en look toe.
    2. Wentel het vlees in de bloem, zodat het verkleurt. Haal de bloem weg en voeg de uien en look toe.
    3. Bevochtig het vlees met tomatenpuree en groentebouillon (blokje en water).
    4. Was intussen de groene koolbladeren en laat ze 10 min. in gezouten kokend water garen.
    5. Wrijf de Hokkaidopompoen schoon (biogroenten moeten niet worden geschild), versnijd hem en meng met olijfolie en komijn.
    6. Schik in een ovenschotel de koolbladeren, het ontbeende vlees en een beetje kookvocht.
    7. Plaats de ovenschotel 30 minuten lang in de oven, totdat de Hokkaidopompoen volledig gaar is. Dien op met de rest van het vocht.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Schenkel | Rund | Met been | Belgisch
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Look | Netje | Bio
    100 gr
    10,50 €/kg
    €1,05
  • Verse | Tijm
    20 gr
    82,50 €/kg
    €1,65