Orechiette met spinaziecoulis

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g spinazie
- 2 teentjes knoflook
- 2 bokalen gevogeltefond van 190 ml (of groentefond voor vegetariërs)
- 1 snufje nootmuskaat
- peper
- zout
- 250 g ricotta
- 500 g orechiette
- 100 g pijnboompitten
- 2 el olijfolie
- 800 g spinazie
- 2 teentjes knoflook
- 2 bokalen gevogeltefond van 190 ml (of groentefond voor vegetariërs)
- 1 snufje nootmuskaat
- peper
- zout
- 250 g ricotta
- 500 g orechiette
- 100 g pijnboompitten
- 2 el olijfolie