Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenOpgerolde omelet met verse kruidenkaas
Delhaize logo
Opgerolde omelet met verse kruidenkaas

Opgerolde omelet met verse kruidenkaas

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 6 eieren bio
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g Brabantse plattekaas
  • 150 g verse smeerkaas Bio
  • 4 lente-uitjes
  • enkele takjes dragon, basilicum en koriander
  • rucola
  • olijfolie extra vierge
  • 1 noot boter
  • peper
  • 6 eieren bio
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g Brabantse plattekaas
  • 150 g verse smeerkaas Bio
  • 4 lente-uitjes
  • enkele takjes dragon, basilicum en koriander
  • rucola
  • olijfolie extra vierge
  • 1 noot boter
  • peper

Begin met koken

: 20 min
1
Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
2
Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
3
Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
4
Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
1
Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
2
Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
3
Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
4
Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
Nutritionele informatie
Energie: 397 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Pasen
Brunch
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Pamesello | Geraspt

Pamesello

Pamesello | Geraspt

2 × 40 gr

€3,30

Verse kaas | Artisanaal | Bio

Werbomont

Verse kaas | Artisanaal | Bio

250 gr

Bio

€2,69

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

Delhaize

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,57

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Dragon

Delhaize

Dragon

20 gr

€1,79

Rucola

Delhaize

Rucola

100 gr

€1,29

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Melkerijboter

Delhaize

Melkerijboter

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,05

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€19,92