Op vel gebakken roodbaarsfilets met venkelcompote


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 e.l. olijfolie
- 2 el platte peterselie, gehakt
- 12 roodbaarsfilets
- sap van 1/2 citroen
- 1 scheutje olijfolie
- 4 venkelknollen
- 1 dl visfumet
- zout
- 3 el zwarte Kalamata olijven
- 3 e.l. olijfolie
- 2 el platte peterselie, gehakt
- 12 roodbaarsfilets
- sap van 1/2 citroen
- 1 scheutje olijfolie
- 4 venkelknollen
- 1 dl visfumet
- zout
- 3 el zwarte Kalamata olijven