Recept zoekresultatenOmelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
Delhaize logo
  • Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen goudaA

Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegetarisch
Student
Hoofdgerecht
Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen goudaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g trio van gourmetpaddenstoelen
  • peper
  • 1,5 eetlepels azijn
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 5 cl melk
  • 1 fitness stokbrood om te bakken
  • 1/2 komkommer
  • 300 g fijnproeverssla
  • 1 rode ui
  • 100 g belegen gouda
  • 10 eieren
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Trio gourmet | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • HV MELK | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Stokbrood | Fitness
    250 gr
    6,20 €/kg
    €1,55
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Schaaf de kaas in schilfers.
    3. Snij de champignons in stukken en de ui in reepjes. Bak ze in de olie in een grote pan tot ze lichtbruin zijn.
    4. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Giet het mengsel in de pan en laat op middelhoog vuur stollen volgens eigen smaak.
    5. Maak intussen de salade klaar met de fijnproeverssla, de komkommer, 3 eetlepels olie, de azijn en een beetje zout.
    6. Bestrooi de omelet met de goudaschilfers en neem van het vuur. Laat 1 minuut rusten.
    7. Serveer meteen met de salade en het knapperige stokbrood.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 571; energie (kCal): 137; vetten (g): 9,3; verzadigde vetten (g): 3; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 573,48
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Student
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen goudaA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Trio gourmet | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • HV MELK | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Stokbrood | Fitness
    250 gr
    6,20 €/kg
    €1,55
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar