Recept zoekresultatenOmelet met geitenkaas en spinazie
Delhaize logo
  • Omelet met geitenkaas en spinazie

Omelet met geitenkaas en spinazie

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Ontbijt
Omelet met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 25 g cashewnoten
  • 3 eiwitten
  • 25 g jonge spinazie
  • peper en zout
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 1/2 verkruimelde verse geitenkaas Petit Rondin (62,5 g)
  • 1 kl hazelnotenolie

Begin met koken

Bereidingstijd : 15 min.

  1. Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
  2. Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.

Tip: Gebruik voor de afwerking eventueel rucola en/of voeg enkele gehalveerde kerstomaten toe.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Ontbijt
  • Omelet met geitenkaas en spinazie