• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Duur
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Dieet: Gluten vrij

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 150 g gerookte zalm
  • 200 g grijze garnalen
  • 180 g gekookte biogarnaalstaarten
  • 2 avocado’s
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 200 g courgettelinguine
  • 1 citroen
  • 1 citroen (voor de dressing)
  • 4 el yoghurt (voor de dressing)
  • 4 els olijfolie (voor de dressing)
  • 1/3 bussel bieslook (voor de dressing)
  • zout en peper (voor de dressing)
Bereiding

Bereidingstijd : 15 min.

  1. Maak de dressing: meng het citroensap met de gehakte bieslook en de rest van de ingrediënten.
  2. Snijd de citroen in schijfjes en de avocado’s in plakjes. Dresseer ze op de borden of in een grote schaal met de gerookte zalm, de 2 soorten garnalen, de spinazieblaadjes en de courgettelinguine. Besprenkel met een scheutje dressing en serveer met brood.

Tip: Werk je dressing af met wat dille en/of koriander.

Nutritionele informatie

Energie: 431 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst