Recept zoekresultatenNoedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Delhaize logo
  • Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon

Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Andere
Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 100 g Aziatische paddenstoelen
  • 380 g eendenfilet (zonder vel)
  • 300 g (Japanse) udonnoedels
  • 1 bosje koriander
  • 1,5 l visbouillon
  • zwarte peper van de molen

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Ontvel de eendenfilet, snij in zeer dunne plakjes.
  2. Breng de bouillon van lotte aan de kook.
  3. Wrijf voorzichtig de paddenstoelen schoon met een borsteltje of een vochtige doek.
  4. Kook de noedels in gezouten water. Laat ze uitlekken.
  5. Verdeel de noedels, de paddenstoelen en de plakjes eend in vier grote kommen. Giet de hete bouillon erbij en versier met blaadjes koriander. Dien onmiddellijk op.

Kooktip

Het vel van de eendenfilet komt gemakkelijk los. Je moet enkel een insnijding maken aan één zijde tussen het vel en het vlees en daarna het vel met de hand los trekken.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Winter
Andere
  • Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon