Nage van kreeft met mosselen en saffraan


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 cl Bordeaux Blanc Moelleux
- 2 el fijngehakte kervel
- 2 gekookte kreeften (650 g/stuk)
- 1 kl kurkuma
- 25 cl lichte verse room
- 1 kg mosselen
- 2 e.l. olijfolie
- 1/2 dopje saffraanpoeder
- 2 sjalotten
- zout
- 30 cl Bordeaux Blanc Moelleux
- 2 el fijngehakte kervel
- 2 gekookte kreeften (650 g/stuk)
- 1 kl kurkuma
- 25 cl lichte verse room
- 1 kg mosselen
- 2 e.l. olijfolie
- 1/2 dopje saffraanpoeder
- 2 sjalotten
- zout