• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Italiaans
  • Dieet: Gluten vrij
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 4 kg mosselen
  • 2 tomaten
  • 20 g rucola
  • 1 glas witte wijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 10 g verse basilicum
  • 10 g verse oregano
  • 1 snuifje Italiaanse kruiden
Mosselen op z’n Italiaans
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min

  1. Begin met de mosselen zorgvuldig te spoelen in voldoende koud gezouten water en laat even uitlekken.
  2. Snipper de rucola, de basilicum en de oregano fijn. Verwijder de kroontjes van de tomaten, snijd in 4 en lepel de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.
  3. Zet een grote pot op het vuur met de olijfolie, de mosselen en de tomatenblokjes. Bak even op en blus met de witte wijn. Voeg de fijngesnipperde kruiden toe en breng verder op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Stoom de mosselen gaar en verdeel ze over de borden.

Nutritionele informatie

Energie: 349 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst