Recept zoekresultatenMosselen met venkel, pancetta en tagliatelle
Delhaize logo
  • Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle

Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 kg mosselen
  • 80 g pancetta
  • 1 dl pastis
  • 1 venkel
  • 8 nestjes tagliatelle
  • 2 eetlepels aïoli
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • saffraan

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Spoel de mosselen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  2. Kook de tagliatelle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water.
  3. Snijd de venkel fijn en fruit hem in olijfolie. Voeg eerst de saffraan toe, dan de mosselen en tenslotte de pancetta. Blus met pastis. Kook het geheel verder tot het klaar is.
  4. Voeg de pasta toe, breng op smaak met de aïoli en dien op.

Kooktip

Met een mandoline kan je de venkel flinterdun snijden.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle