Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenMosselen met venkel en pastis
Delhaize logo
  • Mosselen met venkel en pastis

Mosselen met venkel en pastis

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Mosselen met venkel en pastis

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 eetlepel boter
  • 1 bosje dille
  • 1 knoflookteentje
  • 4 kg mosselen
  • 1 dl pastis
  • 1 dl room
  • 1 venkelknol

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Dille
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Verse Zeeuwse mosselen | Jumbo 40-50
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Pastis | 45% ALC.
    70 cl
    28,56 €/l
    €19,99
  • Begin met koken

    1. Spoel de mosselen grondig tot het water helder blijft.
    2. Maak de venkel schoon en snijd hem in fijne plakjes. Pers de knoflook. Snipper de dille fijn.
    3. Stoof de venkel en de knoflook aan in een klontje boter. Blus met de pastis en laat even inkoken.
    4. Doe de mosselen in de pan en laat ze op hoog vuur open koken. Schud af en toe even om. Giet de room bij de mosselen en warm nog even door. Werk af met verse dille en serveer.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Belgisch
    Andere
    Overig
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Mosselen met venkel en pastis

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Dille
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Verse Zeeuwse mosselen | Jumbo 40-50
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Pastis | 45% ALC.
    70 cl
    28,56 €/l
    €19,99