Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenMosselen Bloody Mary
Delhaize logo
  • Mosselen Bloody MaryA

Mosselen Bloody Mary

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Mosselen Bloody MaryA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 kg mosselen
  • 4 dl tomatensap
  • 2 dl wodka
  • 400 g selderij
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 rode peper
  • Zwarte peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Was de mosselen onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  2. Snijd de look, de peper, de selderij en de paprika fijn en laat ze stoven in de olijfolie.
  3. Voeg de mosselen eraan toe, doe het deksel op de pot en laat garen. Voeg de wodka toe en laat hem verdampen.
  4. Voeg het tomatensap toe, kruid naar smaak en laat verder koken.
  5. Doe er ten slotte nog elke selderijblaadjes bij.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 363; energie (kCal): 87; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 5,2; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 419,51
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Mosselen Bloody MaryA