Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

🎁 Speciale aanbieding Delivery + :€99 in plaats van €120 voor 12 maanden onbeperkte levering! 🚚 Profiteer er snel van, Delivery + is nu overal in België beschikbaar*!Meer info >

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Schotel van de chef van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenMinuutsteak en courgettesalade met mozzarella
Delhaize logo
  • Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vaderdag
Hoofdgerecht
Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g minuutsteak
  • 2 middelgrote courgettes
  • 1 bussel rode (of rode en witte) radijzen
  • 125 g buffelmozzarella's
  • 2 el pijnboompitten
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel olijfolie (voor de pan)
  • 2 eetlepels xeresazijn
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 kl mosterd op grootmoeders wijze
  • 1 klontje boter
  • peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Mosterd | Oude wijze
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2012032300007310000
  • Honing | Bloemen
    250 gr
    6,36 €/kg
    €1,59
    S2005090800094310000
  • Azijn | Xérès
    25 cl
    9,00 €/l
    €2,25
    S2008100200006520001
  • Pijnboompitten
    90 gr
    88,78 €/kg
    €7,99
    S2021011900496970000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Doe de azijn en de honing in een kommetje, klop los met de garde. Voeg dan de mosterd, de olijfolie, peper en zout toe.
    2. Maak met een dunschiller fijne reepjes van de courgette. Doe ze in een schaal, overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig. Dek af en laat in de koelkast rusten. Snij de radijzen in kwartjes en scheur de mozzarella in stukjes; zet opzij.
    3. Verwarm de boter en de olie in een grote pan, voeg dan de pijnboompitten toe. Snij de minuutsteaks in 3 en leg ze in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin op hevig vuur. Kruid met peper en zout.
    4. Doe de mozzarella en de radijzen bij de courgettesalade. Dien meteen op met het vlees en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met knapperig brood.

    Kooktip

    Voor heel knapperige radijsjes, dompel je ze een uur in een kom met ijswater.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vaderdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Mosterd | Oude wijze
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2012032300007310000
  • Honing | Bloemen
    250 gr
    6,36 €/kg
    €1,59
    S2005090800094310000
  • Azijn | Xérès
    25 cl
    9,00 €/l
    €2,25
    S2008100200006520001
  • Pijnboompitten
    90 gr
    88,78 €/kg
    €7,99
    S2021011900496970000